MERSİN / MEZİTLİ - Yunus Emre İlkokulu

Nis

TBMM' nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı.

Nis

Üst Düzey Düşünmeye Dayalı Okuma Becerisinin Arttırılması Projesi kapsamında okulumuzda 4-A ve 4-B sınıfları fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

Ock

OKULUMUZDA 3 OCAK MERSİN' İN KURTULUŞ GÜNÜ 102. YIL KUTLAMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Ara

Okulumuzda açılan kurslarımız ( Piyano, Futbol, Halk Oyunları, Resim, Badminton, Masa Tenisi, Drama, Bağlama ) tüm hızıyla devam ediyor.

Kas

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi için http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü kapsamında anma programı düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Kas

Okulumuzda, velilerimizin katılımıyla Genel Veli ve Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Duygu ÇAKICI tarafından Uyum Haftası faaliyetleri kapsamında 1. sınıf velilerimize ''Okula Uyum Veli Semineri '' verilmiştir.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim- Öğretim yılı İLKÖĞRETİM HAFTASI okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı.